Ψαρονέφρι με Μουστάρδα Θεσσαλονίκης

Συστατικά

Ένα είναι ο τρόπος να απογειώσεις τις τηγανιές σου!  Η μουστάρδα Θεσσαλονίκης!  Δείτε την συνταγή παρακάτω!

ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ ψαρονέφρι κομμένο σε κύβους
  • 2 πορτοκάλια
  • 3 χρωματιστές πιπεριές
  • 1 κρεμμύδι
  • μισό λεμόνι
  • ¼ κούπας κρασί λευκό
  • 1 κ.σ μουστάρδα Θεσσαλονίκης με Μέλι
  • Ελαιόλαδο
  • Ρίγανη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Πολτό σκόρδου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το ψαρονέφρι σε κύβους και πατάμε ελαφρώς με την παλάμη μας για να πλατύνουν.
Βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο να κάψει. Στη συνέχεια τα τοποθετούμε στο τηγάνι και τα τσιγαρίζουμε και από τις 2 πλευρές, ίσα να πάρουν ένα καφέ – χρυσό χρώμα.
Ρίχνουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές, και τα τσιγαρίζουμε όλα μαζί λίγα λεπτά, αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε και μια σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη.
Ρίχνουμε τη μουστάρδα, ανακατεύουμε και στη συνέχεια ρίχνουμε το κρασί, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και ρίχνουμε το νερό, ίσα ίσα να σκεπάζεται το ψαρονέφρι. Βάζουμε στο μισό τη φωτιά και αφήνουμε να μαγειρευτεί (με μισό σκεπασμένο το τηγάνι) να εξατμιστεί το νερό και να χυλώσει η σάλτσα του.

Δείτε το βίντεο εκτέλεσης της συνταγής:

Oi Goumenisses Copyright © 2024 Web design Hexabit - W3C - AChecker - Pagespeed