Ζουμερά Γεμιστά Φιλέτα Κοτόπουλο, με Λιαστή Ντομάτα, Πέστο Βασιλικού και Μπείκον!
Συστατικά
Ζουμερά Γεμιστά Φιλέτα Κοτόπουλο, με Λιαστή Ντομάτα, Πέστο Βασιλικού και Μπείκον!
Ένα γρήγορο πιάτο που θα εντυπωσιάσει!
ΥΛΙΚΑ
- 2 φιλέτα κοτόπουλο
- 2 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
- 2 κουταλιές της σούπας πέστο βασιλικού "οι Γουμένισσες"
- 2-3 λιαστές ντομάτες "οι Γουμένισσες"
- 110 γρ. τριμμένο τυρί μοτσαρέλα
- 2 μεσαία στήθη κοτόπουλου
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- μαύρο πιπέρι
- 1 ποτήρι ζωμός κότας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ προσθέτουμε το πέστο, το ψιλοκομμένο μπέικον, τις ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες, και το τριμμένο τυρί.
Με ένα μαχαίρι, κόβουμε τα φιλέτα εγκάρσια και τα ανοίγουμε. Δεν τα κόβουμε από τη μία άκρη στην άλλη.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και απλώνουμε τη σάλτσα στο εσωτερικό τους μέρος των φιλέτων.
Κλείνουμε τα φιλέτα και τα βάζουμε στο καυτό τηγάνι.
Σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα από τις δύο πλευρές και μετά προσθέτουμε το ζωμό και σκεπάζουμε έως ότου ψηθεί.
Προαιρετικά προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας Πέστο Βασιλικού στο ζωμό, ανακατέψτε καλά και περιχύστε πάνω στα φιλέτα