Παπαρδέλες με Ψημένες Πιπεριές και Πολτό Κάσιους
Συστατικά
Tι κάνει αυτή την μακαρονάδα πεντανόστιμη;
Για αρχή ο 100% φυσικός πολτός κάσιους «οι γουμένισσες» που δίνει στη σάλτσα την υπέροχη κρεμώδη υφή της! Ο συνδυασμός του πολτού σκόρδου και της αλεσμένης ντομάτας παρέα με ψημένες πιπεριές και μελωμένο κρεμμύδι απογειώνει τη γεύση. Περιχύστε την υπέροχη σάλτσα στις χειροποίητες Ελληνικές Παπαρδέλες, "οι γουμένισσες" και απολαύστε!
ΥΛΙΚΑ
• 180γρ Πολτό Κάσιους "οι γουμένισσες"
• 1 συσκευασία Χειροποίητες Παπαρδέλες "οι γουμένισσες"
• 1 κ.γ. Πολτό Σκόρδου "οι γουμένισσες"
• 1 μεγάλο κρεμμύδι
• 3 κόκκινες πιπεριές
• 10 κ.σ. Χειροποίητη Αλεσμένη Ντομάτα "οι γουμένισσες" και μια χούφτα ντοματίνια
• Ζεστό νερό απο τα ζυμαρικά
• ελαιόλαδο
• αλάτι
• πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα λαχανικά στη μέση.
Απλώνουμε σε ένα ταψί, περιχύνουμε με ελαιόλαδο και αλάτι και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 μέχρι να ροδίσουν.
Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε τις Παπαρδέλες σε καυτό νερό.
Όταν είναι έτοιμα τα λαχανικά, τα μεταφέρουμε στο blender και προσθέτουμε τον πολτό κάσιους, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο ακόμα.
Αν είναι αρκετά πηχτό προσθέτουμε περισσότερη, Αλεσμένη Ντομάτα "οι γουμένισσες" ή νερό από τα ζυμαρικά.
Αναμιγνύουμε κουνώντας την κατσαρόλα, για να μην διαλυθούν τα ζυμαρικά.