Πατατοσαλάτα με Αγγούρι Τουρσί, Ξεροψημένο Bacon & Μεσογειακή Μαγιονέζα
Συστατικά
ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ. πατάτες μικρές, με τη φλούδα τους, καλά πλυμένες
- Αγγούρι τουρσί «Οι Γουμένισσες»
- Μαγιονέζα Μεσογειακή «Οι Γουμένισσες»
- Ξεροψημένο bacon σε κύβους
- Ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
- 4-6 Αυγά βρασμένα και κομμένα μικρά κομμάτια
- Ψιλοκομμένη Πιπεριά φλωρίνης
- Αλάτι & Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε. Μόλις μαλακώσουν τις αφαιρούμε από τη φωτιά, τις κρυώνουμε με τρεχούμενο νερό και τις κόβουμε στη μέση. Σε ένα μπώλ προσθέτουμε όλα τα υλικά μας. Ανακατεύουμε με προσοχή, να μην λιώσουμε τις πατάτες, και σερβίρουμε.
Η Μεσογειακή Μαγιονέζα «Οι Γουμένισσες», με Εστραγκόν, Σχοινόπρασο και Λάιμ είναι ιδανική για όταν θέλετε να δώσετε στα πιάτα σας μια ξεχωριστή σπιρτάδα ενώ η ανάλαφρη γεύση της δεν επισκιάζει τα υπόλοιπα υλικά!
Καλή όρεξη!