Σολωμός Με Σπαράγγια & Hollandaise
Συστατικά
ΥΛΙΚΑ
- 2 φιλέτα σολομού
- Σάλτσα Hollandaise «Οι Γουμένισσες»
- Βιολογικά Σπαράγγια σε άλμη «Οι Γουμένισσες»
- 1 κουταλιά πολτό σκόρδου «Οι Γουμένισσες»
- Βούτυρο ή Ελαιόλαδο
- Αλάτι & Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα σολομού. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή θερμοκρασία. Τοποθετούμε τα φιλέτα σολομού με την πέτσα προς τα κάτω και τηγανίζουμε για 4 λεπτά. Γυρίζουμε με προσοχή και από την άλλη πλευρά και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 3 λεπτά.
Αφαιρούμεε το σολομό από το τηγάνι και προσθέτουμε τα βιολογικά σπαράγγια μαζί με μια κουταλιά Πολτό σκόρδου «Οι Γουμένισσες». Ψήνουμε για 3-4 λεπτά.
Σε μπαιν μαρί ζεσταίνουμε ελαφρά και με προσοχή τη σάλτσα βουτύρου Hollandaise «Οι Γουμένισσες» (προσοχή μη κόψει).
Σερβίρουμε τα Σπαράγγια με τα φιλέτα σολομού και περιχύνουμε από πάνω όση σάλτσα βουτύρου Hollandaise επιθυμείτε.
Καλή όρεξη.