Vegan Τονοσαλάτα με Ρεβύθια
Συστατικά
Απολαυστική και δροσιστική Vegan Ρεβυθοσαλάτα, εμπνευσμένη από την κλασική Τονοσαλάτα!
ΥΛΙΚΑ:
• 500γρ Ρεβύθια βρασμένα και αλεσμένα χονδρά στο μούλτι
• 1 μεγάλο Καρότο ψιλοκομμένο
• 2 φρέσκα Κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
• 2 Κόκκινες Πιπεριές ψιλοκομμένες
• 4-5 κ.σ Καλαμπόκι βρασμένο
• Αγγούρι Τουρσί "Οι Γουμένισσες" ψιλοκομμένο
• 3-4 κ.σ Vegan Mayo "Οι Γουμένισσες"
• 1/2 κ.γ Μουστάρδα Dijon "Οι Γουμένισσες"
• Χυμό από μισό Λεμονιού
• Αλάτι/ πιπέρι
• Ψωμί ή Τορτίγια για σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα μπώλ βάζουμε τα βρασμένα ρεβύθια τα οποία έχουμε χοντροκόψει στο μούλτι, τα τριμμένα καρότα, την ψιλοκομμένη πιπεριά, το καλαμπόκι, και το φρέσκο κρεμμύδάκι. Προσθέτουμε την Vegan Mayo, την Μουστάρδα Dijon, τον Χυμό Λεμονιού, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε σε ψωμάκι τοστ, τορτίγια ή αράβικη πίτα και απολαμβάνουμε!